Jo lapsena huomasin viihtyväni hyvin yksikseni. Uppoudun askartelujen ja käsitöiden pariin. Mammani tuki ominaisuuksiani ja sain kymmenvuotiaana lahjaksi kangaspuut. Olin vähän nolona, kun kerroin lahjasta kavereilleni, eiväthän he voineet ymmärtää miten voi sellaiset saada lahjaksi. Mutta aina kun pääsin viikonloppuisin mamman kanssa kutomaan, tein jotain josta todella tykkäsin.

Olen aina pitänyt väreistä, kankaista, langoista ja erilaisista laitteista liittyen käsitöihin. Jatkuva halu tietää mitä niillä voi tehdä. Niimpä elämäni polku on pysynyt aina enemmän tai vähemmän käsitöiden parissa.

Olen Tekstiilialan Artesaani, Sisustusalan Artesaani ja kävin myös Sisustusalan ammattitutkinnon, joka kesti vuoden. Nyt opiskelen Mittatilausompelijaksi.

Sisustusompelu Miidasta tuli ”kolmas lapseni” seitsemän vuotta sitten. Yrittäjänä toimiminen tuo oman sävynsä elämään. Tässä on oppinut luottamaan, että elämä kantaa.

Miidan ansiosta olen tavannut valloittavia ihmisiä sekä haastavia ja opettavaisia töitä. Toivottavasti saan tehdä tätä käsityöläisen työtä jatkossakin. Jotenkin tuntuu, että verenperintönä olen saanut ominaisuudet tätä lajia kohtaan. Kiitos tuesta ja avusta perhe ja suku ❤️